Lasagne på köttfärs med Ostsås på Quattro Formaggio (ca 430kcal/port)
Recept (6port)
Köttfärs
600g köttfärs 10%
500g krossade tomater (utan socker)
230g champinjoner
1 lök gul
0.5dl tomatpuré
chilipeppar
salt
pepparmix
paprikapulver
Ostsås
4dl soyamjölk (osötad)
2dl Quattro Formaggio Kelda 8%
1dl keso mini
redning (om så behövs)
muskot
Topping
Mycket lite Västan 10%
Fräs köttfärs och lök. I med krossade tomater, puré, kryddor. Tillsätt champinjoner. Låt koka minstt 20-30min. Blanda soyamjölk och Kelda ostsås. Värm och sjud. Smaksätt med muskot och red om så behövs. Ta av från spisen och tillsätt keson. Lägg ihop ca 4 lager med lasagneplattor. Servera med sallad!
Reflektion 130118: Quattro Formaggio innehåller parmesan, mozarella, cheddar och blåmögelost. Jag var orolig att denna ostsås skulle förstöra barnens fredagsmys men tvärt om! Det var mycket uppskattat!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar