söndag 24 mars 2013

Kasslerpaj med Broccoli och Grönmögelost

Kasslerpaj med Broccoli och Grönmögelost


Recept (5port)
800g kassler
1 bukett broccoli (förkokt)
10cm purjolök
1.5 msk grönmögelost 19%
3-4 äggvitor
1 äggula
0.5dl soyamjölk (osötad)
0.5dl kvarg 0.1%

Pajdeg
1dl kvarg 0.1%
2dl grötblandning
2-3dl dinkelmjöl
franska örter

Stek kassler och purjolök. Blanda ihop äggstanningen (ägg, soyamjölk och kvarg). I med osten. Förbered pajdegen genom att blanda ihop alla ingredienser och tryck ut i en pajform. I med kassler, purjo och broccoli. Häll över äggstanningen. 200grader i ca 35minuter.

Tips: Om vissa inte tycker om grönmögelost kan man istället trycka ut små klumpar av grönmögelost på pajen innan man häller över äggstanningen. Grönmögelost, broccoli och purjolök är en fantastisk kombination!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar